Hei hei folkens!

Jeg hadde skrevet en lang blogg, også klarte den å forvinne i zyberspace! ARRRRG!!!

Jaja, uansett…jeg får gjøre langt til kort.

Lenge siden sist. Travle tider. Andreas har jobbet fra tidlig morgen til langt på natt hver dag i en måned, så all ære til han. (vet ikke om det er det de kalle hvetebrødsdager, men men)

Så langt har vi kommet:


På siste bildet ser dere at Sjefen i huset er på plass, og hun er veldig fornøyd med resultatet. (flaks)

Vi mangler vann og varme i huset, men det kommer på plass i løpet av uken, så til helgen er vi nok på plass i nytt hus! Nydelig!

Dere er selvsagt hjertlig velkommen på besøk, men dere bør vente til etter torsdag. Jeg har fått beskjed av doktoren å holde meg i husisolat frem til torsdag grunnet fare for PIG FLU! JOHOOOO!! (for dere som kjenner meg godt vet dere da at på torsdag er jeg nok rimelig underholdene med et sterkt behov for sosial kontakt, sant Eivind og Kristel)

Jeg har med andre ord et litt anstreng forhold til griser for tiden, og er utrolig “fornøyd” med mitt gode førsteinntrykk på jobb.

Ønsker dere alle en super uke!

LinnPinn (i husisolat)