Hei hei folkens!

Det har vært fremskritt i huset også denne uken. Det har kommet opp parkett i stuen og på kontoret. Så har vi fått lagt laminat i gangen. Erik, min svoger har vært hjelpsom å hjulpet Andreas med dette to dager. Flott Erik!

Her er laminatgulvet som er lagt i gangen.

Vi har også fått det berømte boblebadekaret våres inn i huset denne uken. Det har stått og ventet i kjelleren til Andreas sin mormor i to år. Vi får håpe det er verdt å vente påsmileySom dere ser er det ikke bare bare å få opp dette karet alene. Det er stort og tungt, så her måtte vi innhente forsterkninger fra de superdupersterke brødrene til Andreas. Og med hjelp fra dem fikk vi karet opp i 2.etg. Flott jobbet gutter!!

Andreas har også smurt membran og lagt duk på badene denne uken. Hva vi skal med det aner ikke jeg, men det er sikkert viktig. Her er bilde av det:
Fint og blått er det uansett. Nå er badene klar til å fliselegges! Det gleder jeg meg til å se.

Den siste tingen som er gjort denne uken er kjøkkenet. Kjøkkenet er begynt å komme opp, og Andreas har fått litt hjelp av Gunnar i denne prosessen. Takk for det!Som dere ser begynner kjøkkenet også å ta form. Veldig kjekt.

Det neste på tapetet er nå parkett på kjøkkenet, skru kjøkkenet ferdig og fliselegging av badene. Denne uken blir det nok ikke gjort så mye ettersom vi faktisk skal gifte oss på lørdag. Utrolig bra timing at egeninnsats på huset og bryllup kommer oppå hverandre.

Nei, nå gleder vi oss til Lørdag!

Så ønsker vi alle sammen en super uke!

LinnPinnsmiley