Denne posten er akkurat en uke forsinket. Årsaken er enkel, jeg satt å hadde brukt en halvtime på posten før pc’en slo seg vrang. Alt arbeidet forsvant og jeg giddet ikke begynne på nytt. Siden har jobb tatt en altfor stor del av kaken. Uansett, jeg laster nå opp bildene igjen også tar jeg nye i dag som forhåpentligvis kommer på nett i fersk tilstand. Ellers så er fremdriften noe under pari. Vi har innstilt oss på at de ikke blir ferdig til fellesferien. Ergo ser vi frem til 3 uker med total stopp i fremdriften. Jaja, vi begynte på prosjektet i 2006. Hva kunne i forvente?

Anyways, slik er status 7. mai:
De byttet vinduet til høyre, derfor er kledningen der nede igjen. Mangler litt kledning i det sorte feltet over det samme vinduet. Den grunnet jeg innvendig siden det var så dårlig vær forrige uke. Kan garantere at det egentlig er en jobb for en jordbærplukker. Sinnsykt kjedelig og dårlig arbeidsposisjon.


Forøvrig har undertegnete tatt på seg elektrikerrollen og begynt å legge opp kasser for downlight. Trappehullet er også på plass. Det er jeg glad for. Det andre hullet var så trangt at jeg enda ikke har vært i 2. etasje.

Det var det. Som sagt, lover rask oppdatering herfra og ut. Forøvrig kan vi melde at fra neste uke så bor vi på Eknes. Husbonden er superglad, man er bekymret for om han hadde taklet enn eneste dag i kø til søreide til.

Over og ut….