Først og fremst God Påske! Håper du finner deg en annen plass enn i Bergen i dag, Påskeaften! Her er det 7 grader, lavt skydekke og regn i mengder….

Anyway, det er etterlyst tilbakemeldinger hva som skjer rett sør for Førde. For ettertiden kan jeg forsikre samtlige om at jeg er den første til å kommunisere i alle kanaler om positiv fremdrift. Som alle vet er jeg en slik skapning som bare kommuniserer når jeg har noe å kommunisere. Dermed kan alle konkludere med at fremdriften er begrenset. Dvs, huset har tørket ut, men slik er ikke lett å dokumentere, heller ikke blogge om.

Men litt har skjedd, fremdriften er størst innen kategori for avhending av røyk og gass fra ildsted. Her er hele avhendingsanlegget på plass. Det ser slik ut. Jeg kan love samtlige at her er det ikke design man betaler for. Herligheten koster ca 180 kr per kg. Ikke ser det bra ut og ikke tror jeg den smaker bra heller. Da kan jeg heller anbefale Lerøy sitt nye produkt. Finest heter det, og er enkelt forklart den beste delen av norsk oppdrettlaks som er slaktet og kjølt ned superraskt. Smaker utmerket om man serverer den rå med wasabi og soyasaus on the side. Kun 169 kr per kg på Meny i disse dager. Løp og kjøp!

Utvendig skulle det skje en hel masse den siste tiden, det vil si at huset skulle få farge, hvitt hus enkelt og greit. Men siden været har visst seg fra sin verste side så har man så vidt kommet i gang. Status palmesøndag er slik bildet beskriver.Kommende uke er det meldt kjempevær, noe som sikkert ikke slår til, men om det gjør så skal samtlige deler av kledninger fått grunning og to strøk med Beckers Perfekt Oljedekkbeis. Dekkbeisen anbefales på det sterkeste. Som krem å stryke, noe som betyr mindre søl, og armer uten betennelse. Det er høy risko for slikt når utrente kontorrotter skal i sving.